Videodienstverlening

Camera’s kunnen op tal van manieren worden ingezet, denk hierbij aan video verificatie, video observatie en begeleid openen/sluiten. Dit alles om het voor u en uw naasten veiliger te maken.

Video verificatie

In geval van alarm kan Meldkamer Holland binnen enkele ogenblikken virtueel bij u op locatie meekijken. In geval van alarm start de centralist de cameraverbinding en kan snel zien of er onregelmatigheden zijn. Op deze manier kan Meldkamer Holland snel zien of er inzet van de politie nodig is of dat het om een loos alarm blijkt te gaan.
Uw veiligheid wordt zo enorm vergroot, aangezien u voordat u ter plaatse gaat al weet of er onregelmatigheden zijn.

Begeleid openen/sluiten

Het openen en sluiten van panden kan grote risico’s met zich meebrengen, vooral als dit door iemand alleen gebeurd. Met begeleiding op afstand kunt u de veiligheid van uw medewerkers enorm vergroten. Tijdens het openen en sluiten van het pand begeleidt de centralist uw medewerker en houdt de situatie met camera’s in de gaten. Als de centralist een verdachte situatie constateert, gaat de medewerker niet naar binnen of buiten. Mochten er onverhoopt calamiteiten ontstaan, dan kan de centralist direct actie nemen eventueel met aansturing van hulpdiensten en een koppeling op Live View. Tevens is begeleid openen/sluiten een voordelig alternatief voor fysieke openings- en sluitbegeleiding op locatie. Uw veiligheid wordt zo enorm vergroot, aangezien u voordat u ter plaatse gaat al weet of er onregelmatigheden zijn.

Video observatie

Om uw pand te beveiliging en kunt u gebruik maken van videosurveillance. Het is een goede aanvulling op de beveiligingsmaatregelen die u al heeft getroffen. Op afgesproken tijdstippen maakt de centralist een virtuele ronde over uw terrein en/of in uw pand. Hier gaat een preventieve werking vanuit. Bovendien worden onregelmatigheden op afwijkingen vaak al waargenomen voordat het alarm af gaat.

Controle systemen

Alle aangesloten camerasystemen worden dagelijks gecontroleerd in de dag situatie of dat ze nog goed functioneren. Dit om te voorkomen dat in de uren dat u niet aanwezig bent wij geen beelden kunnen ontvangen.
Tevens zullen onze centralisten nauwkeurig kijken of de posities nog goed staan zoals deze besproken zijn alsmede de kwaliteit van de camera’s.